Stiri

Citroen va relansa numele Mehari in aceasta toamna la Salonul de la Frankfurt

De 10 august 2015One Comment

891276888651422225-w850

Constructorul francez si-a anuntat intentia de a prezenta un concept inspirat de legendarul model Mehari ce va avea ca baza de plecare un C4 Cactus.

Utilitara ultrausoara cu caroserie din plastic va „renaste” deocamdata sub forma de concept, insa daca reactia publicului va fi una pozitiva, atunci Citroen va dezvolta si o versiune de serie.

Deocamdata nu exista nici un fel de informatii despre noul concept, insa francezii ne indica faptul ca acesta va fi „proaspat si revigorant” si ca va prelua filozofia originalului Mehari.

Probabil la Frankfurt vom vedea o versiune cu soft top mult mai spartana a actualului Cactus, o idee interesanta am putea spune, insa de aici si pana la simplitatea dusa la extrem a primului model este o cale lunga.

Fanii care asteapta de ceva vreme acest model au un motv de bucurie, deoarece visul lor ar putea deveni realitate daca C4 Cactus Mehari Concept de bucura de succes, insa daca rezultatul este cel asteptat vom afla pe data de 15 septembrie cand este programata conferinta de presa.

Share

Leave a Reply

seven − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373