Stiri

Clientii chinezi de Tesla Model S nu mai platesc taxa de inmatriculare de 15.000 $

Clientii marcii Tesla din Shnaghai au parte de o promotie mai mult decat interesanta. La achizitia unui sedan electric Model S, primesc o placuta de inmatriculare gratuita. Municipalitatea Shanghai impune o taxa extrem de mare pentru oferirea unui numar de masina, pentru a limita numarul de automobile din oras si poluarea excesiva.

Sub bagheta guvernului de la Beijing, Shanghai-ul organizeaza licitatii pentru obtinerea unui numar de inmatriculare iar pretul unei autorizatii de acest fel a ajuns si la 15.000 de dolari. 

Masinile electrice sunt scutite de aceasta taxa  suplimentara care vine odata cu achizitia unui nou automobil. Insa, legea prevede ca doar masinile electrice produse in China sunt scutite.

Cum Tesla produce in SUA, guvernul chinez a acceptat sa acorde fiecarui producator de masini electrice cate 3.000 de licente de inmatriculare gratuite. Dupa terminarea lor, compania poate face cerere pentru o noua transa. 

Share

Leave a Reply

four × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373