StiriElectric

Combo-e Life, propunerea electrica Opel pentru van-ul compact

De 10 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Dupa versiunea de marfa, Opel transfera propulsia electrica si pe caroseria pentru transport persoane. Combo-e Life este disponibil in doua variante de ampatament, oferind cinci sau sapte locuri. Caroseria “scurta” are 4,4 metri lungime, pentru ca cea XL sa aiba 4,75 m.

Motorul electric dezvolta 136 CP si un cuplu de 260 Nm, cu o viteza maxima limitata electronic la 130 km/h. Folosind o statie de incarcare publica de 100 kW, incarcarea bateriei de 50 kWh pana la un nivel de 80% dureaza aproximativ 30 de minute. In functie de piata si infrastructura, modelul Combo-e Life este echipat standard cu un incarcator de bord puternic trifazat de 11 kW sau un incarcator de bord monofazat de 7,4 kW.

Cei care isi propun iesire in natura si vor un plus de motirictate pe suprafete cu aderenta scazuta, isi pot echipa maasina cu sistemul IntelliGrip, oferit optional. Lista sistemelor de asistenta include panorama Rear View, sistemul de asistenta pentru mentinerea benzii de circulatie. Sistemele de infotainment Multimedia Radio si Multimedia Navi Pro includ un ecran tactil de 8″ si permit integrarea telefonului cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto. De asemenea, aplicatii precum OpelConnect, myOpel si Free2Move sunt disponibile utilizatorilor pentru a-si eficientuza experianta electrica.

Share