Stiri

Comenzi record in Australia pentru noul Ferrari 488 GTB. Lista de asteptare ajunge la 4 ani

De 6 august 2015No Comments

488-gtb

Australia este cea mai bogata tara din lume cand vine vorba de PIB-ul pe cap de locuitor, daca exceptam micile state care au statut de paradis fiscal.

In aceste conditii, nu e greu de imaginat ca tara de la Antipozi este unul dintre consumatorii de frunte ai marcii Ferrari. Noile date venite de pe piata auto de lux din Australia arata ca noul Ferrari 488 GTB este atat de dorit de clientii australieni incat perioada de asteptare pentru un exemplar a ajuns la un timp record, de 4 ani.

Herbert Appleroth, presedintele diviziei Ferrari Australia, a dezvaluit presei locale ca in prima saptamana dupa lansarea noului 488 GTB au exista nu mai putin de 100 de comenzi. Interesul a continuat sa se mentina si in perioada urmatoare, astfel incat s-a ajuns la 430 de comenzi in acest moment, ceea ce inseamna pentru viitorii clienti 4 ani de asteptare.

Ferrari Australia estimeaza ca pana la sfarsitul acestui an, toate unitatile alocate intregului ciclu de viata pentru aceasta regiune vor fi deja antamate. Daca 4 ani e prea mult de asteptat pentru unii,  viitorii clienti au sansa, peste 6 luni, sa cumpere mai repede versiunea Spider a lui 488 GTB.

Share

Leave a Reply

thirteen + 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373