HighlightStiri

Competitia Masina Anului 2021 in Romania si-a desemnat cele sapte finaliste

De 9 noiembrie 2020noiembrie 10th, 2020No Comments

Juriul competitiei Masina Anului 2021 in Romania a desemnat cele sapte finaliste, care isi vor disputa trofeul in data de 9 decembrie. 

Modelele ajunse in finala sunt Dacia Logan/Sandero, Hyundai i20, Peugeot 2008, Renault Captur, Skoda Octavia, Toyota Yaris și Volkswagen ID.3. Testele finale se vor desfasura, ca si in cazul ultimelor editii, la Academia Titi Aur si vor include probe pe circuit, cat si rulare pe drumurile publice.

Evenimentul, organizat de Asociația Presei Auto din Romania, reuneste un juriu cu o componenta imbunatatita comparativ cu editiile anterioare. Astfel, alaturi de jurnalisti profesionisti, se vor afla piloti de raliu, personalitati din mediul online si pasionati din domeniu. 

Astfel, in juriu se regasesc Bogdan Nicolae Badea, Presedintele Hidroelectrica si pasionat de off-road, Radu Tudoroiu, bine cunoscut in mediul on-line pentru expeditiile sale la volan in Africa, Rusia si Asia, Dorin Chiotea, jurnalist cu peste 25 de ani de experienta, prezentatorul matinalului de la TVR1 si Radu Constantinescu, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, realizator al emisiunilor Drum cu prioritate și Piese și mașini de la Europa FM.

De asemenea, sunt prezenti Titi Aur,multiplu campion national de raliuri, un mare promotor al codusului defensiv, George Grigorescu, Maestru al Sportului in automobilism si fost președinte APIA, Karoly Borbely pilot de raliuri. Voom.ro are, de asemenea, un reprezentant in juriul competitiei.

Share