Stiri

Competitia Masina anului 2022 in Romania si-a desemnat cele sapte finaliste

De 22 noiembrie 2021No Comments

Juriul competitiei Masina anului 2022 in Romania a desemnat cele sapte finaliste, care isi vor disputa trofeul in data de 8 decembrie a acestui an. Modelele ajunse in finala sunt Citroen C4, Dacia Spring, Fiat 500e, Kia EV6, Opel Mokka, Renault Arkana, Toyota Yaris Cross. Testele finale se vor desfasura pe 8 decembrie, ca si in cazul ultimelor editii, la Academia Titi Aur si vor include probe pe circuit, cat si rulare pe drumurile publice.

Daca la editia precedenta, in finala a fost prezent un singur model electric, anul acesta electrificarea face un pas spectaculos inainte, avand in vedere prezenta a trei modele electrice – Spring, 500e si EV6 -, la care se mai adauga si versiunile full electrice ale modelelor C4 si Mokka.

In juriu se regasesc Bogdan Nicolae Badea, Presedintele Hidroelectrica si pasionat de off-road, Radu Tudoroiu, bine cunoscut in mediul on-line pentru expeditiile sale la volan in Africa, Rusia si Asia si Radu Constantinescu, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, realizator al emisiunilor Drum cu prioritate și Piese și mașini de la Europa FM.

De asemenea, sunt prezenti Titi Aur, multiplu campion national de raliuri, George Grigorescu, fost pilot de raliuri si promotor al Cupei Dacia, Karoly Borbely pilot de raliuri. Voom.ro are, de asemenea, un reprezentant in juriul competitiei.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373