Stiri

Competitia Masina anului 2023 in Romania si-a desemnat finalistele

De 24 noiembrie 2022decembrie 8th, 2022No Comments

Juriul competitiei Masina anului 2023 in Romania a desemnat finalistele, care isi vor disputa trofeul in data de 6 decembrie a acestui an. Modelele ajunse in finala sunt Alfa Romeo Tonale, Citroen C5 X, Dacia Jogger, Kia Sportage, Opel Astra, Renault Megane E-Tech, Toyota Corolla Cross si Volkswagen ID.5Testele finale se vor desfasura, ca si in cazul ultimelor editii, la Academia Titi Aur si vor include probe pe circuit, cat si rulare pe drumurile publice.

In juriu se regasesc Radu Tudoroiu, bine cunoscut in mediul on-line pentru expeditiile sale la volan in Africa, Rusia si Asia, Radu Constantinescu, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România, realizator al emisiunilor Drum cu prioritate și Piese și mașini de la Europa FM. De asemenea, sunt prezenti George Grigorescu, fost pilot de raliuri si promotor al Cupei Dacia, Karoly Borbely pilot de raliuri.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373