HighlightStiriTehnologie

Conceptul LYRIQ prezinta viziunea Cadillac pentru noul sistem de infotainment

De 11 ianuarie 2021No Comments

Recent lansatul show car, Cadillac LYRIQ, ofera detalii importante despre noua directie a brandului in ceea ce priveste interfata digitala. LYRIQ, primul SUV full electric al marcii lanseaza un display urias LED, cu o diagonala de 33 de inci, avand o interfata personalizabila in functie de preferintele si personalitatea soferului. 

Ecranul este curbat si indreptat catre sofer, informatiile fiind afisate acolo unde este nevoie de ele, ca urmare a inteligentei artificiale incorporate in soft. Cadillac a colaborat cu mai multe companii inovatoare in dezvoltarea acestui sistem de infotainment de generatie noua, precum Territory Studio si Rightpoint.

Expertiza acestor companii se regaseste in grafica si intuitivitatea in exploatare a noului sistem. In plus, head-up display-ul folosete realitatea augmentata, iar pentru cei doi pasageri din spate se pot configura ecrane individuale, chiar daca pentru moment vorbim despre un concept. Cadillac va oferi mai multe informatii peste cateva zile, cu ocazia CES 2021.

Share