Stiri

Conceptul Nissan Lania ar putea ajunge in productia de serie

De 29 aprilie 2014No Comments

Prezentat saptamana trecuta la salonul auto de la Beijing, conceptul Nissan Lania are mari sanse sa ajunga in productia de serie, urmand sa fie construit special pentru piata din China.

Conform managerului de proiect Andy Palmer, versiunea de “strada” ar trebui sa atraga tinerii intre 20 si 30 de ani, adica aproximativ 240 de milioane de poltentiali clienti numai in China.

Lania este o versiune mai apropiata de productia de serie a conceptului „Friend-Me” ce a fost prezentat amnul trecut, proiectul fiind realizat de centrul de design Nissan din China.

“Puteti vedea ca masina este foarte aproape de versiunea de serie. Chiar daca nu am confirmat oficial acest lucru, este corect sa spunem ca avem toate motivele sa ne dorim ca acest moder sa ajunga pe piata”, a declarat Palmer.

Nu stim exact cand se va intampla acest lucru, in situatia in care Lania va primi unda verde, insa planul de viitor al celor de la Nissan este de a atinge o cota de piata de 10%, ceea ce insemna vanzari de doua milioane de unitati anual.

Share

Leave a Reply

one + 15 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373