Stiri

Conceptul Renault Subtil anticipeaza un viitor in care masina este modulara

De 13 noiembrie 2017No Comments
;;;;;

Renault Subtil este un concept desenat pentru a reduce distanta stilistica existenta intre SUV si pick-up. Studiul de design este realizat in mod expres pentru viitorul lumii automobilistice.

In mod evident, Renault nu va construi un vehicul ca Subtil, cel putin nu in urmatoarele decenii. Ideea din spatele acestui concept desenat pentru viitor pleaca de la necesitate contemporana. Orasenii sunt tot mai orientati catre evadarea din mediul urban, in cautarea aventurii de la munte sau a peisajelor rurale pitoresti, a unei guri proaspete de aer si a relaxarii.

In acest fel, Renault Subtil isi ia angajamentul de a transforma automat dintr-un SUV intr-un pick-up, dintr-un model de 4 locuri in unul cu 2 locuri si mai mult spatiu de stocare.  Conceptul Subtil, dincolo de numeroasele functii modulare, este in primul rand un vehicul autonom, al carui interior se poate schimba intr-un dormitor.

Gratie camerei video de 360 grade din exteriorul masinii, ocupantii isi pot spune ochelarii 3D VR si se pot bucura de imprejurimile drumului in timp ce se relaxeaza in patul intins in cabina. Propulsia este asigurata de patru motoare electrice individuale, montate pe fiecare roata.

Share

Leave a Reply

16 + ten =