HighlightStiri

Concurs de design Rolls-Royce pentru tinerii sub 16 ani

De 10 aprilie 2020aprilie 13th, 2020No Comments

Rolls-Royce Motor Cars lanseaza un concurs de design la nivel global, destinat tinerilor pana in 16 ani. Pandemia de coronavirus a fost motivul principal pentru care Rolls-Royce se adreseaza acum tinerilor din intreaga lume, care pot astfel participa de acasa (mai exista si un program anual dedicat doar familiilor angajatilor). Fiecare participant trebuie sa trimita pana pe 18 mai 2020 o schita/desen cu automobilul de vis pe care si-l imagineaza, accesand linkul: http://rolls-royceyoungdesignercompetition.com.

Departamentul de design Rolls-Royce va juriza si alege un castigator, care va primi o randare printata cu vehiculul propus, dar si o plimbare de o zi intr-un Rolls-Royce Phantom, alaturi de cel mai bun prieten dupa ce se vor redeschide scolile. Tanarul clasat pe locul secund va primi un certificat semnat de Torsten Muller-Otvos, Chief Executive Officer Rolls-Royce Cars.

Special pentru Regatul Unit va fi acordat si un premium special unui tanar, constand in transportul la scoala la bordul unui Rolls-Royce, dar si un kit al unui vehicul electric Greenpower ceva fi donat scolii din care face parte elevul, facilitand astfel participarea la Greenpower Challenge, competitia numarul 1 in motorsportul englez la nivelde scoala gimnaziala.

Share

Leave a Reply

two × 1 =