Special

Costum de haine inspirat de Alfa Romeo

De 21 iunie 2017No Comments
;;;;;;;;;

Butoni din fibra de carbon, cusaturi incrucisate cu ata rosie, exterior impermeabil cu impletittura la interior pentru reglarea temperaturii, toate acestea, pentru un costum british tailor made din lana italiana.

Casa de moda britanica Hawes & Curtis a lansat o noua colectie de costume inspirata din hatchback-ul compact Alfa Romeo Giulietta si nu a facut-o oricum, ci cu un parteneriat la baza intre cele doua companii. Cele doua branduri s-au ghidat dupa principiul adaptarii la toate temperaturile si intemperiile pentru un set de accesorii care are destul de multa legatura cu lumea automobilistica.

https://www.youtube.com/watch?v=KQ_Xtzrh0hM

Noul costum Hawes & Curtis ofera principiul reglarii temperaturii in functie de vremea de afara. Pentru a obtine asta, s-a aplicat un lichid, al carui compozitie nu este cunoscuta, deasupra tesaturii de lana care are rolul de a fi impermeabil ca o caroserie de Alfa Romeo. Gaselnita este o premiera pentru un costum de haine din lana si ar putea fi intampinata cu precautie.

Insa, costum atrage prin cusaturile cu ata rosie, un omagiu adus habitaclului modelului Giulietta, sau butonii din fibra de carbon. Accesoriile la costum sunt branduite cu logo-ul Alfa Romeo, vizbil pe cravata sau batista. Hawes & Curtis nu lasa deoparte publicul feminin si creeaza o camasa alba speciala pentru dame, la randul ei accesorizxata cu elementele care fac trimitere la masina.

Share

Leave a Reply

three × four =