Stiri

Cristiano Ronaldo va primi un LaFerrari

De 27 septembrie 2013No Comments

Cristiano Ronaldo, cel mai cunoscut fotbalist al planetei alaturi de Leo Messi, si-a prelungit recent contractul la Real Madrid pentru inca 5 ani. Portughezul castiga 17 milioane de euro pe sezon iar achizitionarea unui Ferrari, brand al carui fan este, nu este nicio problema.

Ronaldo va fi si unul dintre fericitii posesori ai supercarului LaFerrari, cel mai rapid Ferrari de strada construit pana in prezent. Cum Calutul Cabrat a hotarat sa produca doar 499 de exemplare LaFerrari, Cristiano Ronaldo se poate considera un norocos ca a ajuns pe aceasta lista incarcata de nume celebre.

Modelul italian dispune de un tren de rulare hibrid capabil sa dezvolte 963 de cai putere. Timpul necesar pentru a accelera de la 0 la 100 km/h este mai mic de 3 secunde iar acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in mai putin de 7 secunde. Viteza maxima a lui LaFerrari va depasi 350 km/h. 

Marca din Maranello a decis ca acest supercar va fi vandut doar clientilor care detin cinci masini Ferrari, iar pretul va fi de aproximativ 1 milion de euro. Cristiano Ronaldo detine doar 4 modele Ferrari, insa in cazul lui italienii vor face o exceptie.

Share

Leave a Reply

two + 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373