Stiri

Cum pacalea un taximetrist newyorkez taxa de poduri si tuneluri

De 24 aprilie 2014No Comments

Taximetristul newyorkez Rodolfo Sanchez a folosit un E-Zpass – bilet de trecere – declarat pierdut din 2011 pentru a trece peste podurile cu taxa din New York.

In 18 luni a reusit sa economiseasca 28.000 de dolari. Smecheria taximetristului a tinut de 1.061 de ori peste podul Robert F. Kennedy si 3.071 treceri prin tunelul Queens-Midtown.  

Sanchez folosea acel E-Zpass expirat, obligatoriu pentru taxi-urile din New York, si trecea de fiecare data pozitionandu-se extrem de aproape de masina din fata, cat sa profite de deschiderea barierei.

Emitatorul E-Zpass a fost cel care l-a dat in cele din urma de gol. Autoritatile au observat numeroase impulsuri in sistem de pe un card de trecere pe care nu existau bani si au descoperit, folosind camerele de luat vederi, ca de fiecare data la volanul taxi-ului se afla acelasi om – Rodolfo Sanchez.

Taximetristul a fost imediat arestat si acuzat de furt, hotie in timpul serviciului si inselaciune, capete de acuzare care ii vor aduce inchisoarea. 

Share

Leave a Reply

three × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373