Stiri

Cupra anunta un nou SUV electrificat pentru 2024

De 26 martie 2022No Comments

Gama Cupra isi va adauga un nou SUV in 2024, ce va fi produs la fabrica din Gyor, Ungaria, alaturi de Audi Q3 Sportback. Masina va avea in jur de 4,5 metri lungime, fiind disponibila cu mai multe sisteme de propulsie, inclusiv mHEV si PHEV. Pentru versiunile plug-in hybrid, Cupra anunta o autonomie electrica de aproximativ 100 km, datorita unei noi tehnologii PHEV.

SUV-ul anuntat este unul dintre cele patru noi modele Cupra care vor fi lansate in urmatorii ani: Tavascan, un hatchback mai mare decat Born si UrbanRebel, un model electric de clasa mica, dezvoltat impreuna cu viitorul VW ID.2 si prevazut pentru lansare in 2025. Conform lui Wayne Griffiths, CEO-ul Cupra, UrbanRebel este un model strategic nu doar pentru spanioli, ci si pentru grupul VW. Astfel, atat UrbanRebel, cat si ID.2 si eventual alte modele inrudite ale Grupului ar urma sa se produca la uzina din Martorell, totalizand peste 500.000 de unitati. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373