Stiri

Cutie de viteze cu 9 trepte pentru LR Evoque

De 20 august 2013No Comments

Land Rover a prezentat noua cutie de viteze automata cu noua trepte care, incepand de acum, va fi disponibila pe modelul Evoque. Prosusa de ZF, noua cutie de viteze va fi disponibila pentru o motorizare pe benzina si doua diesel si promite o reducere cu 11,4% a consumului de combustibil si cu pana la 9,5% a emisiilor de CO2.

Cea mai econimica versiune Evoque este echipata cu motorul diesel de 2,2 litri care produce 150 CP si inregistreaza un consum mediu, conform declaratiilor constructorului, de 4,9 l/100 km.

Pe langa cutia de viteze cu noua trepte, Land Rover a mai pregatit pentru Evoque si un sistem care poate cupla automat tractiunea integrala. La viteze de peste 35 km/h si cand starea drumului o cere, acesta are nevoie de doar 300 ms pentru a transforma masina intr-un 4×4. Aceasta tehnologie include si un diferential spate ce poate repartiza variat cuplul motor pentru a imbunatatii stabilitatea si tractiunea.

Sistemul “Torque Vectoring” se  ocupa de reducerea efectului subvirator si va fi oferit ca dotare standard, alaturi de senzorul pentru adancimea vadului, recunoastrerea semnelor de circulatie si asistarea la pastrarea benzii de mers.

Share

Leave a Reply

19 + one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373