Stiri

CYCLON Lubricants vine cu o noua viziune pe piata lubrifiantilor din Romania

De 30 noiembrie 2021No Comments

Marca de lubrifianti CYCLON, parte a LPC S.A. Grecia, aduce pe piata de profil din Romania cele mai noi produse lansate in acest an, alaturi de o noua viziune de business. CYCLON este un brand foarte cunoscut in Grecia, datorita prezentei sale indelungate pe piata, a functionarii benzinariilor sub numele de marca CYCLON si a prezentei in motorsport.

La nivel international, CYCLON este un brand in curs de dezvoltare, care urmareste sa infiinteze o retea de reprezentanti puternici si stabili si sa creeze o imagine de brand bazata pe echitate si sustenabilitate. ”In Romania CYCLON a stabilit o cooperare sanatoasa cu agentii locali, tinta fiind de a creste atat pe piata traditionala de lubrifianti, cat si pe cea de unsori. alaturi de filialele LPC din Bulgaria si Serbia, Romania este un pilon important de crestere al marcii CYCLON in Balcani”, a declarat Ovidiu Balan, noul director general al Cyrom Petrotrading – CYCLON Lubricants Romania.

Noua generatie de produse CYCLON va fi lansata in luna decembrie a acestui an, la tagul international de la Dubai. In momentul de fata, CYCLON include o gama larga de produse, precum lubrifianti pentru autoturisme, camioane, vehicule grele, mototiclete si motoare stationare, lubrifianti pentru sistemele de transmisie, pentru aplicatii industriale si marine, respectiv unsori pentru o gama larga de aplicatii si produse pentru ingrijire auto.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373