HighlightStiri

Dacia a lansat Logan Stepway, preturile incepand de la 10.250 euro pentru TCe 90

De 14 noiembrie 2019No Comments

Linia Stepway se extinde si la modelul Logan, noua versiune putand fi comandata de azi, in exclusivitate prin intermediul platformei de vanzari online (https://vanzari.dacia.ro/). Din luna decembrie, modelul va fi disponibil si in reteaua Dacia din intreaga tara.

Reteta estetica este cea cunoscuta , cu aspect mai robust si protectii laterale specifice, de culoare neagra, ornamente cu aspect cromat dispuse in partea inferioara a barelor de protectie fata si spate, cat si de jantele de 16‘’ Flexwheels.

Interiorul are de o tapiterie specifica, in doua nuante de gri, denumirea Stepway regasindu-se atat pe spatarele scaunelor, cat si in partea de jos a volanului imbracat in piele. in echiparea standard se regasesc sistemul de navigatie MediaNav, cu ecran tactil de 7 inci, oglinzile reglabile electric, sistemul cruise control sau asistenta la parcarea cu spatele.  

Logan Stepway va fi disponibil exclusiv in culoarea Bleu Azurite. Pe lista de optionala se regasesc jante de aluminiu, aer conditionat cu reglare automata si camera video pentru asistenta la parcarea cu spatele.

Sunt oferite 3 variante de motorizare: motorul cu trei cilindri, benzina TCe 90, respectiv propulsorul diesel de 1.5 litri, in doua variante de putere Blue dCi 75 si Blue dCi 95. Preturile sunt cuprinse intre 10.250 Euro (TVA inclus) pentru varianta echipata cu motorul TCe 90, si 12.150 Euro, pentru varianta Blue dCi 95.

 

Share

Leave a Reply

five × two =