Stiri

Dacia despre programul REMAT

De 11 aprilie 2014No Comments

Dacia consideră că programul de reînnoire a parcului auto din România este o măsură care și-a dovedit eficiența în timp. El a permis accesul clienților români la achiziția de vehicule noi într-o perioadă economică dificilă, susținând totodată eforturile de împrospătare a parcului auto.

Programul REMAT din acest an este unul modern, prin evoluțiile care au fost aduse, în special prin implementarea sistemului informatic și prin accesul liber al clienților la orice marcă auto. Acest lucru a fost posibil și prin faptul că autoritățile competente au dat dovadă de deschidere și transparență, luând în calcul propunerile venite din partea industriei și din partea APIA. Primele efectele ale programului din acest an sunt deja încurajatoare.

”În anul 2013, Dacia a vândut în România aproape de 25.000 de unităţi. Vânzările pe piața locală sunt foarte importante pentru noi, iar Dacia-Renault va propune și va susține în continuare măsuri care să ducă la creșterea pieței auto.”, a declarat Nicolas Maure, Președinte Director General al Dacia.

Share

Leave a Reply

twelve − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373