Stiri

Dacia Duster cu “de toate”

De 6 noiembrie 2013No Comments

Dacia Duster este un automobil polivalent si extrem de capabil in teren accidentat, insa un impatimit al acestei discipline are nevoie de multe jucarii pentru a fi cu adevarat fericit.

Proprietarul unui garaj din Germania s-a gandit exact la acest lucru si a adaugat modelului Duster toate echipamentele care trasnforma in mod normal o masina “de buget” in ceva special si care nu se gasesc pe lista de optionale de la Dacia.

Pe langa echipamentele de serie, tapiterie de piele, geamuri electrice si tractiune integrala, acest Duster a mai primit un set de jante de 20”, evacuare dubla, scut pentru motor, protectii din plastic mai rezistente si un pilot automat aftermarket.

Partea din spate primeste un eleron discret montat in partea de sus a hayonului si un set de stopuri cu LED-uri.

In habitaclu se remarca instalatia multimedia cu ecran tactil si elementele plansei de bord vopsite in aceeasi culoare ca si exteriorul. Scaunele din fata sunt incalzite, iar lumina ambientala automata si noua grafica a ceasurilor de bord se ocupa de crearea unei atmosfere mai placute.

http://www.youtube.com/watch?v=eXjdMNP_xJ0#t=901  

{gallery}Dacia Duster tuning{/gallery}

Share

Leave a Reply

10 − one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373