Stiri

Dacia Duster Mat Edition introduce antena tip “rechin”

De 18 octombrie 2022octombrie 19th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Standul Dacia de la Mondial de l’Auto Paris a fost dominat de conceptul Manifesto, dar si de noua identitate de marca, regasita acum pe toate modelele producatorului. In plus, a fost expusa si o editie limitata Duster, denumita Mat Edition, realizata pentru a aniversa 2 milioane de exemplare Duster vandute de la lansarea primei generatii, in 2010, si pana in prezent.

Oferita intr-un gri mat (prima Dacia care este propusa cu o vopsea mata din fabrica) , aceasta propune un detaliu foarte interesant: o noua antena de pavilion, de tip “rechin”. Este pentru prima data cand un model Dacia are o astfel de antena, fiind de anticipat ca viitoarea generatie Duster, dar si alte modele din gama vor prelua acest design.

Alte elemente specifice lui Duster Mat Edition sunt jantele negre de 17 inci, oglinzile retrovizoare cu carcase negru glosyy cu o dunga portocalie, bare de pavilion gri si interior marcat de cusaturi orange la tapiterie si covorase. Dacia Duster Mat Edition va fi disponibila exclusiv cu motorul 1.3 TCe de 150 CP, cu transmisia EDC si tractiune 4×4, comenzile urmand sa fie deschise la sfarsitul acestui an.

Share