HighlightStiri

Dacia Duster Pick-up poate fi comandata incepand de azi

De 22 octombrie 2020octombrie 26th, 2020No Comments

Daca pana in prezent, Dacia Duster Pick-up era o versiune produsa la comanda, de anumiti caroserieri, pentru diferiti prestatori de servicii, iata ca Dacia lanseaza oficial in Romania modelul Pick-Up.  Derivata din vehiculul 4×4 de serie si pastrand cotele de gabarit ale acestuia, aceasta dispune de o bena cu lungimea de 1,65 metri, capabila sa preia o sarcina utila de 500 kg.

Dimensiunile sunt aproape identice cu ale lui Duster SUV, cu o lungime de 4.341 mm, putin peste 1,8 metri lungime, o inaltime de 1.678 mm si ampatament de 2.673 mm. Garda la sol ramane una foarte generoasa, de 224 mm.

Dacia Duster Pick-up a fost dezvoltata in colaborare cu Romturingia, cu sediul in Campulung Muscel, una dintre cele mai importante companii din Romania specializate in productia, in conversia si in amenajarea de caroserii pentru autovehicule, partenera Groupe Renault din anul 2013.

Realizat din materiale compozite, pe o structura metalica si beneficiind de un sistem de actionare simplu si practic, oblonul benei pastreaza designul exterior al hayonului care echipeaza modelul standard si integreaza, in partea superioara, a treia lampa stop. Versiunea Duster Pick-Up este echipata cu motorizarea Blue dCi de 115 CP si 260 Nm la 2.000 rpm. Dacia anunta un consum de 5 litri/100 km in ciclu urban si de 4,9 litri/100 km in ciclu mixt.

Modelul Pick-Up este disponibil in culoarea Blanc Glacier, fiind echipat in standard cu jante din aliaj de 16”, airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager, ABS, ESP si functie anti-patinaj, sistem de asistenta la demarajul in rampa, sistem de asistenta la coborarea pantei.

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise incepand din data de 22 octombrie in intreaga retea comerciala Dacia din Romania. Pretul de achizitie al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

Share