Stiri

Dacia Jogger HYBRID se poate comanda, incepand de la 23.730 euro

De 4 ianuarie 2023No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Asteptarea a luat sfarsit si, dupa ce am aflat cu cateva luni in urma primele detalii tehnice, iar apoi am vazut-o la Paris, Dacia Jogger HYBRID a intrat in lista de preturi, putand fi, astfel, comandata. Sunt oferite doua niveluri de echipare, (Expression si Extreme), fiecare dintre ele putand avea o configuratie cu 5 sau cu 7 locuri.

Preturile sunt:
Expression, 5 locuri – 23.750 euro
Expression, 7 locuri – 24.650 euro
Extreme, 5 locuri – 24.600 euro
Extreme, 7 locuri – 25.500 euro

In echiparea de serie Expression sunt incluse, printre altele, Media Display cu ecran de 8 inci, geamuri si oglinzi cu reglare electrica, aer conditionat manual, senzori de parcare spate, senzori de ploaie, cruise control, lumini de zi si faruri LED, volan imbracat in piele ecologica si computer de bord. Extreme ofera in standard si alte echipamente, precum camera video pentru spate, card acces “maini libere” (200 euro optional la Expression), aer conditionat cu reglare automata 200 euro optional la Expression), jante si carcase retrovizoare negre.

Scaunele fata cu incalzire (150 euro) si Pachetul Techno de 300 euro (Media nav, ecran de 8 inci si 6 difuzoare, plus pachet harti) sunt optionale la ambele echipari. Doar Extreme poate fi echipat suplimentar cu Pachet City (senzor unghi mort si senzori parcare fata/spate) – 200 euro. Sunt disponibile cinci culori extarioare (cea alba oferita standard si restul optional, la pretul de 460 euro). Pentru o configuratie completa puteti intra aici.

Sistemul hibrid este format dintr-un motor cu benzina de 1.6 litri de 90 CP, insotit de doua motoare electrice (un “e-motor” de 50 CP si un demaror de inalta tensiune), cuplate cu o cutie de viteze multi-mod cu craboti, fara ambreiaj, cu 6 trepte (4 pentru motorul termic si 2 pentru cel electric). Puterea combinata a sistemului este de 140 CP.

Franarea regenerativa, combinata cu capacitatea de auto-incarcare a bateriei de 1,2 kWh (230V) si cu randamentul cutiei automate asigura ca rularea in oras sa desfasoare aproape 80% din timp in regim electric. Consumul mixt de carburant anuntat de Dacia este de 4,8 – 4,9 l/100 km, autonomia (in ciclu WLTP) depasind 900 km.

Share