Stiri

Dacia, partenerul targului de carte Gaudeamus

De 20 noiembrie 2013No Comments

De 8 ani, Dacia susţine literatura şi invită iubitorii de carte la Târgul Internaţional de carte Gaudeamus.  Autori români de renume vor fi prezenţi în standul Dacia amenajat la târg, în perioada 20 – 24 noiembrie.

La ediţia din acest an, în cadrul parteneriatului tradiţional dintre Dacia şi Gaudeamus, Cristian Tudor Popescu, Adelin Petrişor sau Octavian-Dragomir Jora îşi vor lansa cărţile şi vor fi la dispoziţia publicului prezent cu răspunsuri la eventuale întrebări despre cele mai noi volume, dar şi cu autografe.  

Pe lângă lansările de carte, standul va găzdui întâlniri şi dezbateri cu personalităţi din diverse domenii, iar vizitatorii pot face popas pentru lectură şi răsfoit cărţi preferate.

Copiii sunt aşteptaţi în fiecare zi cu o ofertă de activităţi inedită: cu ajutorul unei aplicaţii speciale, disponibilă în stand, cei mici se vor putea costuma virtual în Scufița Roșie, Prinţesa Portocală, Prinţesa apelor, Cavalerul mesei rotunde sau alți eroi preferați și vor putea imortaliza momentul într-o fotografie care le va rămâne ca amintire. 

Share

Leave a Reply

two × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373