Stiri

Dacia va dezvalui la Frankfurt Duster facelift

De 26 iunie 2013No Comments

Dacia Duster se afla pe piata de 3 ani, motiv pentru care compania romana planuieste sa lanseze o versiune restilizata la Salonul Auto de la Frankfurt, in toamna acestui an.

Primele informatii aparute pe marginea acestui subiect indica ca SUV-ul romanesc va primi un facelift complex, care va duce la reconfigurarea partii frontale.  Desi nu este confirmat oficial, e foarte posibil ca liniile stilistice sa fie inspirate din designul noilor Sandero si Logan. Nici interiorul nu va scapa neatins si va primi o bine meritata modernizare.

Dacia va schimba plansa de bord si va recurge la materiale superioare din punct de vedere calitativ. Nu va lipsi din peisaj sistemul de navigatie Media NAV. Sub capota, clientii vor avea parte de versiuni imbunatatite ale motorizarilor existente in gama Dacia. Mai multe detalii vor aparea in urmatoarele luni, pana la prezentarea programata in 10 septembrie.

Share

Leave a Reply

18 + 20 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373