Stiri

Dacia va lansa doua serii limitate pentru Duster

De 26 august 2021august 28th, 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

Cu ocazia conferintei sustinuta la testul de lansare al lui Duster facelift, oficialii Dacia au anuntat doua serii limitate ale modelului. Prima va fi lansata anul acesta, in luna septembrie, si va fi o editia speciala de lansare, oferita exclsusiv in Romania. Vor fi produse 1.000 de unitati din aceasta serie, denumita Urban, ce va fi asociata cu echiparile Comfort si Prestige, motorizarile ECO-G si TCe 150 EDC, ambele 4×2.

Clientii vor avea la dispozitie doar doua culori pentru exterior: Orange Atacama si Noir Nacre. Ca si elemente de recunoastere, badge-ul Urban se regaseste pe rama portierelor fata, in zona montantului B si pe praguri (la interior). In plus, masina se livreaza cu un cadou inedit, o trotineta electrica personalizata cu inscrptia Urban. Dacia Duster Urban porneste de la 13.900 euro (TVA inclus), cu programul Rabla.

Cealalta serie limitata, se numeste Extreme si se va lansa in 2022. Din punct de vedere al echipamentelor standard. Exteriorul este gri cu personalizare portocalie pentru calandru, oglinzile retrovizoare si badge-ul Duster de pe hayon. Aceeasi nuanta orange se intalneste in habitaclu la aeratoare, pe panourile portierelor, tunelul central si cusaturile tapiteriei. Jantele negre sunt dedicate versiunii Extreme si sunt echipate cu anvelope Goodyear, comparatic cu restul gamei, care vine echipata stock cu anvelope Continental. Duster Extreme este disponibila cu motorizarea dCi 115 4×4.

Share