Stiri

Dacia vinde din ce in ce mai bine online

De 8 noiembrie 2022noiembrie 11th, 2022No Comments

Anul acesta un numar record de clienti si-au cumparat modelul Dacia via internet, de pe platforma de vanzari online Dacia. In primele zece luni ale acestui an s-au inregistrat peste 4.000 de comenzi, adica un numar mai mult decat dublu fata de aceeasi perioada a lui 2021, cand s-au vandut online 2.477 vehicule Dacia. Este o crestere spectaculoasa, de e 65% de la an la an, iar cifrele arata din ce in ce mai bine. Doar in octombrie 2022 au fost plasate peste 600 de comenzi online Dacia.

Platforma de vanzari online Dacia include modelele aflate in stoc, cu oferte promotionale, astfel ca preturile sunt sub cele afisate de dealeri. Pentru rezervare, clientii trebuie sa plateasca online o suma de 500 euro, TVA inclus. In momentul in care rezervarea este acceptata in platforma, aceasta suma se transforma automat in avans si este scazuta din pretul total al masinii. Printre facilitati se numara alegerea dealerului de unde se poate ridica masina.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373