Stiri

Daihatsu prezinta doua concepte “key-car”

De 4 noiembrie 2013No Comments

Daihatsu se pregateste pentru salonul auto de la Tokyo cu doua concepte ce reusesc sa atraga atentia in special prin design.

La prima vedere, FC Deck poate parea un camion cu un design revolutionar pe care ne-ar placea sa-l vedem pe strada cat mai curand. Daihatsu mentioneaza insa ca este vorba de doua modele pentru segmentul key-car, adica lungimea maxima este de 3,5 metri, ceea ce inseamna ca avem in fata un mini-camion.

Chiar si in aceste conditii, FC Deck  ramane un concept cu design extrem de interesant, propulsia fiind asigurata de o pila de combustibil “de generatie noua”, care nu foloseste metale pretioase in compozitie.

Cel de-al doilea concept poarta numele Deca Deca si este un monovolum tot de dimensiuni reduse, care se prezinta cu un design ce ar trebui sa fie pe gustul persoanelor active. Pentru a usura accesul in habitaclu, dar si din motive estetice, usile din spate se deschid invers. Interiorul este conceput pentru a oferi o varietate cat mai mare de configuratii.

Share

Leave a Reply

fourteen − 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373