Stiri

Daimler a obtinut cinci premii in cadrul BusWorld 2017

De 7 noiembrie 2017No Comments

Divizia Daimler Buses a obtinut 5 premii la expozitia internationala BusWorld desfasurata in Kortrijk, Belgia, intre 20 si 25 octombrie 2017. Membrii juriului BusWorld au acordat câte doua premii autobuzelor Mercedes-Benz Tourismo M si Citaro hibrid. Autocarul Setra S 516 HD, din categoria ComfortClass, a primit premiul „Autocarul Sustenabil al Anului 2018” din partea juriului international al competitiei.

Autobuzul Citaro hibrid a câstigat Marele Premiu la categoria Autobuze si „Premiul pentru Siguranta” 

Autobuzul Citaro hibrid a obtinut doua premii la debutul sau in cadrul celei mai mari expozitii europene de profil – „BusWorld 2017”. Noul vehicul, care, cuplat cu noua directie electrohidraulica, si-a redus consumul de combustibil cu pâna la 8,5%, a devenit câstigatorul Marelui Premiu la categoria Autobuze si al Premiului pentru Siguranta. Daimler Buses ofera tehnologia hibrida ca dotare optionala la nivel international pentru o gama larga de autobuze cu motorizari conventionale dedicate transportului urban.

Mercedes-Benz Tourismo M a câstigat premii pentru aspectul si siguranta sa

Tourismo M este solutia ideala pentru transportatorii care au nevoie de multe locuri, un portbagaj incapator si o eficienta economica maxima de la un vehicul cu doar doua axe. Cu o lungime de 12,9 m, Tourismo ofera cu un rând de locuri in plus fata de versiunea Tourismo cu lungimea de 12,14 m. In cadrul evenimentului din Kortrijk, Tourismo a obtinut doua premii majore, la categoriile “Design” si “Siguranta”.

Autocarul din gama Setra ComfortClass impresioneaza prin sustenabilitate

Setra S 516 HD s-a aflat, de asemenea, printre câstigatorii desemnati de „BusWorld”. In opinia juriului international Setra S 516 HD este „Autocarul Sustenabil al Anului” la categoria autocarelor, vehiculul cu doua axe devenind noul standardul in materie de autocare dedicate transporturilor lungi. In plus, autocarul din gama Setra ComfortClass a câstigat recent premii pentru sustenabilitate din partea revistei italiene „Autobus”, a revistei germane „Busfahrt” si a revistei franceze „Mobilité”. In opinia membrilor juriului, sistemul de propulsie Euro VI impresioneaza prin eficienta economica remarcabila si confortul absolut. Mai mult, vehiculul din gama Setra ComfortClass 500 lansat in 2012 ofera atât soferilor, cât si pasagerilor, valori maxime de siguranta prin intermediul sistemelor de asistenta de ultima generatie.

Ulrich Bastert, Head of Marketing, Sales and Customer Services in cadrul Daimler Buses, s-a declarat incântat de prezenta ambelor branduri ale diviziei Daimler in rândul castigatorilor BusWorld: „Suntem extrem de mândri de recunoasterea primita din partea expertilor internationali in domeniul autobuzelor si autocarelor, in ceea ce priveste aspectul, siguranta si eficienta vehiculelor Daimler. Credem ca la baza acestor premii se afla preocuparea noastra permanenta pentru nevoile consumatorilor si pentru protejarea mediului inconjurator, in dezvoltarea produselor si serviciilor Daimler. Din acest motiv, brandurile noastre, impulsionate de onorurile primite in cadrul BusWorld, vor continua sa reseteze standardele la nivel de industrie in materie de eficienta economica si responsabilitate fata de mediul inconjurator.”

Share

Leave a Reply

19 − 18 =