Stiri

David Beckham, designer pentru propriul Maserati MC20

De 19 decembrie 2021decembrie 20th, 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Programul de personalizare Maserati Fuoriserie permite clientilor sa isi configureze propria masina unicat. Nu este doar o simpla lista de optionale din care viitorul proprietar alege, ci o munca de creatie, alaturi de designerii Maserati, pentru a alege materiale, culori, tipuri de tapiterii si ambiante interioare speciale. David Beckham este unul dintre clientii Maserati ce a beneficiat de acest program pentru ultima sa achizitie, un MC20 Fuoriserie Edition. Asa cum sugereaza si numele, este o masina care nu se regaseste in productia de serie, pentru ca fotbalistul englez a personalizat-o dupa gustul sau. 

In aceasta poveste, punctul de plecare este Miami, orasul in care se afla echipa pe care Beckham o conduce, rezultand intr-o cromatica interioara in negru si roz, precum si un mix de suprafete lucioase si mate. Exteriorul este negru, inclusiv jantele, iar emblemele si scrisul de pe portbagaj sunt finisate opac. Badge-ul MC20 de pe portiere, cat si etrierele de frana sunt singurele pete de culoare, fiind vopsite in roz pastel.

La interior, Beckham a ales Alcantara si piele Nappa de culoare neagra spatarele scaunelor fiind gravate cu laser. In acelasi timp, nuanta roz se regaseste in habitaclu la nivelul cusaturilor tapiterie, pe broderia tetierelor si pe placuta personalizata de pe tunelul central, intre scaunele frontale. Acolo este gravat textul “Maserati Fuoriserie” (cu roz) “For David” (cu font italic si aspect de aluminiu). “Am fost mereu pasionat de masini, asa ca a face parte din echipa de design si creatie a lui MC20 prin programul Fuoriserie customisation a fost o experienta uimitoare.” a declarat David Beckham.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373