Motorsport

Delecour a declarat ca isi va lua revansa la Transilvania Rally

De 21 iunie 2013No Comments

Brandul Klar Professional sustine echipajul Francois Delecour/Dominique Savignoni in Transilvania Rally 2013 din cadrul Campionatul National de Raliuri (CNR) Dunlop, etapa ce se anunta plina de adrenalina si suspans.

Marea provocare a etapei Transilvania Rally 2013, cara va lua startul in aceasta seara, o constituie rezultatul pe care il va obtine Francois Delecour, liderul clasamentului general, exclus din cadrul podiumului Raliului Deltei, care a declarat ca doreste sa isi ia revansa si sa castige aceasta etapa. Suspans si adrenalina, asadar, pentru pasionatii de motorsport care vor urmari evolutia participantilor.

Concurenta pentru podium va fi acerba, marea batalie fiind data intre Delecour si liderul Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca, care mizeaza pe avantajul unei probe derulate pe „teren propriu”.

Transilvania Rally 2013, cel mai bine organizat raliu din Campionatul National de Raliuri, asa cum a fost desemnat de catre Federatia Roamana de Automobilism Sportiv in 2012, va lua startul in aceasta seara. Lungimea totala a cursei insumeaza 449.65 de kilometri, din care lungimea totala a probelor speciale va fi de 138.80 de kilometri. Numarul de echipaje inscrise in cursa este de 57, din care 11 fac parte din Cupa Dacia.

Share

Leave a Reply

three + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373