Special

Designerul lui Range Rover Evoque demasca impostura Victoriei Beckham

De 18 iulie 2017No Comments

In momentul aparitiei pe piata auto, modelul Range Rover Evoque a fost promovat alaturi de imaginea celebrei membre Spice Girls, Victoria Beckham, casatorita cu la fel de celebrul fotbalist britanic David Beckham.

Detinatoare a unei case de moda care ii poarta numele, Victoria a exagerat rolul pe care l-a jucat in conceperea editiei Evoque VB, sustine Gerry McGovern, designerul sef de la Range Rover. In 2012, cand aparea modelul, starul britanic declara: „Am conceput o masina pe care vreau sa o conduc, o masina pe care sotul meu David cred ca vrea sa o conduca„.

La 5 ani distanta, Gerry McGovern, cel care a desenat modelul de fapt, a spus ca fosta cantareata a vorbit fara sa se afle in treaba, la prezentarea editiei limitate SUV care beneficiaza de insertii de aur rosu si un set de bagaje bespoke.

„N-a facut ea designul. Uitam ca acea femeie nu stie nimic despre design, ca sa fii un designer auto trebuie sa muncesti ani de zile […] Stiu ca am fost in China sa o prezentam si ea o dadea ca a facut designul, si cand i-am spus Victoria, asta nu era pe foaie, ea zice Oh, nu mi-am dat seama ce spuneam”, povesteste designerul englez.

In ciuda spuselor lui Gerry McGovern, Land Rover a remis presei un comunicat de presa in care spune ca designul acelei editii limitate la 200 de exemplare a fost un succes deosebit si este rezultatul unei munci de 3 ani la care au participat ambele parti. In plus, se reafirma ca doamna Beckham face parte in continuare din familia Land Rover.

Share

Leave a Reply

ten − 3 =