Stiri

Detalii despre noul Mercedes C63 AMG

De 27 martie 2014No Comments

Lansarea celei mai performante versiuni C Class se apropie, iar cateva detalii noi aparute ne ajuta sa ne facem o idee mai clara despre ce va urma.

Mercedes a decis sa pastreze denumirea C63 AMG pentru ca reprezinta un brand, insa aceasta nu mai reflecta cilindreea motorului, care a coborat la patru litri. In afata de acest mic aspect insa reteta se va pastra.

Asta inseamna ca tractiunea se va face tot pe rotile din spate iar viitorul concurent pentru BMW M3/M4 va fi disponibil exclusiv cu o cutie de viteze automata. Decizia a fost luata pe baza solocitarolor primite din partea clientilor, asadar nici pe urmatoarea generatie C63 AMG nu vom vedea o transmisie cu dublu-ambreiaj.

Noul model va fi oferit in variantele de caroserie sedan, coupe, cabriolet si break, iar constructorul german ar putea adauga si o versiune “S” care sa ofere senzatii mai intense.

Share

Leave a Reply

fourteen − twelve =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373