Stiri

Detalii noi despre Bentley Continental GT3

De 13 iunie 2013No Comments

Prezentat sub forma de concept in 2012 la salonul auto de la Paris, Bentley Continental GT3 este acum foarte aproape de incepera testelor pe circuit, constructorul intentionand ca masina sa participe in competitii din 2014.

Bentley a dezvaluit cateva detalii noi legate de masina dezvoltata in colaborare cu M-Sport. Acesta va avea sub capota o versiune optimizata a motorului V8 bi-turbo de patru litri, care in mod normal dezvolta 500 CP si 660 Nm. Acesta va fi conectat la o cutie de viteze secventiala cu sase trepte care va transmite puterea catre rotile din spate.

Suspensia va fi tip paralelogram pentru toate rotile, iar franele si amortizoarele vor fi cu specificatii de curse. Interiorul primeste un roll-bar omologat FIA si un scaun cu structura din fibra de carbon.

Bentley a dorit sa reduca cat mai nult posibil greutatea masinii, drept pentru care usile, capota motorului si hayonul sunt realizate tot din fibra de carbon, iar din interior a fost eliminat tot ce nu era necesar. Cu aceste modificari, masina de curse va cantari cu 1.000 kg mai putin decat cea de serie.

Share

Leave a Reply

sixteen + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373