Stiri

Detinatorul numarului de masina F1 refuza o oferta de 9 milioane $

De 26 august 2013No Comments

Afzal Khan este un milionar excentric care si-a facut numele cunoscut in Marea Britanie prin faptul ca a achizitionat licenta la placuta de inmatriculare F1.

Pentru aceasta extravaganta, Khan a cheltuit suma de 870.000 de dolari. Cum doar o masina poate purta numarul F1 in Regatul Unit, tunerul a inceput sa fie contactat pentru a-si vinde placuta de inmatriculare. Conform ultimelor informatii, Afzal Khan a primit o oferta de 9,3 milioane de dolari pentru numarul de masina F1, insa in mod uimitor a refuzat sa-l vanda.

Un purtator de cuvant a afirmat ca „domnul Khan nu are nicio intentie sa vanda licenta de inmatriculare F1, care este preferata lui”. Afzal Khan a cumparat numarul de masina in 2008, cand economia intra in criza financiara si de atunci o pastreaza pe un model Bugatti Veyron. Colectia sa de numere de masina speciale mai cuprinde denumirile 4HRH sau NO1. 

Share

Leave a Reply

16 − seven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373