Stiri

Discovery Channel si Liberty vor sa cumpere Formula 1

De 4 februarie 2014No Comments

Companiile media americane Liberty si Discovery Channel sunt interesate de a cumpara un pachet de actiuni in Formula 1, informeaza New York Post. John Malone este credidat drept in fruntea negocierilor pe care cele doua companii le au cu CVC, proprietarul F1.

Presa internationala speculeaza ca Liberty si Discovery vor un pachet de 49% din drepturile asupra Formulei 1, precizand insa ca discutiile se afla in faza de inceput. In ecuatie ar intra si compania media detinuta de Rupert Murdoch, News Corp, care ar fi fost interesata de achizitia acestui sport inca din 2011.

Bernie Ecclestone este singurul care a vorbit pe marginea subiectului, spunand ca nu stie nimic de o oferta venita din partea lui Malone. Cei de la CVC nu au dorit sa comenteze. 

 “Avem toti acesti oameni care cumpara si vand companii, ca orice oameni care vand si cumpara. Ei intotdeauna cred ca daca cineva vrea sa vanda atunci e in dificultate. Ei cred ca CVC are probleme”, a incheiat Bernie Ecclestone. 

Share

Leave a Reply

20 + eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373