HighlightStiri

Discovery primeste motoare mild hybrid si infotainment modern

De 10 noiembrie 2020No Comments
;;;;;;;;;;

Land Rover Discovery a primit multe imbunatatiri, ramanand unul dintre cele mai versatile si inteligente SUV-uri premium cu sapte locuri de pe piata. Faceliftul se remarca la exterior prin noile faruri si stopuri cu semnatura LED modificata, semnalizatoare de directie dinamice si bare de protectie redesenate. A fost introdusa si o noua linie de echipare, R-Dynamic, cu o serie de elemente distinctive de design si combinatii de culori personalizate pentru exterior si interior.

Habitaclul are o consola centrala redesenata, incorporand un display full HD de 11,4 inci, alaturi de care soferul dispune de un tablou de bord virtual de 12,3 inci, denumit Interactive Driver Display. Land Rover si-a denumit sistemul de infotainment Pivi Pro, insusirile importante fiind raspunsul instantaneu chiar imediat dupa pornirea motorului, initializare imediata a sistemului de navigatie si multe functii apelabile direct din ecranul home.

Apare sistemul Cabin Air Ionisation, cu filtrarea particulelor PM2.5, a alergenilor si toxinelor. Sunt introduse si tabletele Land Rover Click and Go in tetierele scaunelor frontale cu 4G Wi-Fi hotspot, volanul cu patru brate este nou, la fel si selectorul transmisiei.

Sunt oferite pana la sapte locuri, cu tehnologia Intelligent Seat Fold ce permite configurarea scaunelor folosind display-ul central. Cu sapte pasageri la bord portbagajul ofera 258 de litri, dar volumul acestuia, in cazul unui layout cu cinci locuri, creste la 2.485 de litri.

Discovery facelift introduce un trio de motoare Ingenium cu sase cilindri in linie, de 3.000 cmc, diesel (249 CP si 570 Nm, respectiv 300 CP si 650 Nm) si benzina (360 CP si 500 Nm), cu tehnologie mild hybrid la 48V, care se alatura motorului P300 cu benzina, de 2 litri si patru cilindri, ce dezvolta 300 CP si 400 Nm.

Sistemul de tractiune inregrala este Terrain Response 2, cu tehnologia ClearSight Ground View, popular cunoscuta sub numele de capota transparenta, datorita imaginilor proiectate pe display-ul central cu terenul din fata masinii ascuns vederii soferului. Preturile lui Discovery facelift, anuntate deocamdata pentru UK, pornesc de la 53.655 lire (aproximativ 60.200 euro).

Share