Stiri

Doua noi victorii pentru BMW Group la 2013 Engine of the Year Awards

De 6 iunie 2013No Comments

BMW Group a extins portofoliul de premii cu doua distinctii noi la Engine of The Year Awards, la categoria de motoare de 1,6 cu propulsorul care echipeaza versiunile Cooper S si 2 litri, cu propulsorul TwinPower Turbo benzina de la BMW.

De la debutul competitiei, in 1999, BMW a fost nelipsit din lista castigatorilor la fiecare editie. Totalizand 60 de premii in 15 ani, este constructorul cel mai apreciat la Engine of The Year Awards.

Este pentru al saptelea an consecutiv cand propulsorul de 1,6 litri benzina, 4 cilindri, care echipeaza modele MINI este recompensat la Engine of the Year Awards. Motorul vine cu o combinatie unica in segment intre sistemul twin-scroll turbo, cu o turbina alimentata separat de la fiecare doi cilindri, si Valvetronic, sistemul de control electronic al nivelului deschiderii valvelor de admisie. Rezultatul este un propulsor cu un raspuns excelent de la cele mai mici turatii: 240 Nm intre 1600 si 5000 rotatii pe minut.

Toata gama MINI beneficiaza de acest propulsor, cu rezultate excelente pentru dinamica si consum. Mai mult, modelele MINI Paceman si MINI Countryman sunt disponibile si impreuna cu sistemul de tractiune integrala ALL4.

Pentru al doilea an consecutiv motorul BMW de 2 litri TwinPower Turbo benzina, 4 cilindri, este recompensat cu Engine of the Year Award pentru categoria din care face parte. Turboalimentarea twin-scroll si BMW Valvetronic sunt completate de High Precision Direct Injection pentru un raspuns de la turatii joase pentru sportivitate si eficienta. Propulsorul este disponibil pe o gama larga de modele, impresionand prin combinatia specifica BMW de performante dinamice si consum redus: BMW 328i, BMW 528i, BMW Z4 sDrive28i, BMW X3 xDrive28i and BMW X1 xDrive28i.

Share

Leave a Reply

4 − 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373