Stiri

DS 4 se poate comanda in Romania, de la 29.900 euro

De 13 octombrie 2021No Comments

Versiunea de baza, echipata cu motorul 1.2 PureTech are un pret de pornire de 29.900 euro (TVA incus), in vreme ce varful de gama 1.6 PHEV este 47.700 euro. Sunt oferite motoare cu benzina Puretech, in versiuni de 130, 180 si 225 CP si un diesel BlueHDi de 130 CP. Modelul PHEV combina un motor cu 4 cilindri, benzina, de 180 CP si un motor electric de 110 CP, pentru o putere combinata de 225 CP. Autonomia electrica trece de 50 kilometri. Toate motoarele vor fi cuplate la o transmisie automata cu 8 rapoarte. Dieselul este asociat doar cu echiparea de mijloc si porneste de la 34.800 euro.

Sunt prezente tehnologii noi, precum DS Extended Head Up display, ce proiecteaza informatiile pe o diagonala de 21 de inci la 4 metri in fata parbrizului, o premiera in segment. Sistemul de infotainment, DS Iris System, cu diplay de 10 inci incorporeaza ergonomia unui smartphone cu o interfata tactila, poate fi controlat prin voce si gesturi, incluzand si un asistent personal.

DS 4 ofera condus autonom de nivelul 2, ca si celelalte modele DS, dar primeste un update major pentru cu DS Drive Assist 2.0, ce adauga trei noi functii: depasirile semi-automate, adaptarea vitezei in curbe, anticiparea limitei de viteza. Mai sunt prezente suspensia activa cu scanarea drumului si sistem night vision.

Asemenea celorlalte modele DS, interiorul are un design futurist, cu solutii inteligente, cum ar fi sistemul de ventilatie DS Air, cu aeratoare centrale compacte, prevazute cu aripioare invizibile. Habitaclul primeste materiale precum piele, Alcantara®, carbon forjat si lemn. Dotarile prevad inclusiv scaune fata cu ventilatie si functie de masaj, tapiterii cu broderie si cusaturi personalizate, iluminare ambientala si sistem HI-FI Focal de 690 W. 

Share