Stiri

DS 9 se poate comanda in Romania, de la 49.900 euro, TVA inclus

De 30 aprilie 2021No Comments

DS 9 se poate comanda deja si la noi in tara, cu un pret de pornire de 49.900 euro, TVA inclus. Sedanul de clasa medie, cu o lungime de 4,93 metri, latime de 1,85 metri si ampatament de 2,9 metri este produs exclusiv in China si exportat pe pietele internationale.

DS 9 va avea doar motorizari plug-in hibrid E-Tense care vor folosi motorul de 1.6 litri turbo, alaturi de motoare electrice de diverse puteri. Versiunea de baza are o putere totala de 225 CP, tractiune fata si cutie de viteze automata cu opt trepte. Bateria de 11,9 kWh va asigura o autonomie electrica de 40-50 km. In oferta urmeaza o varianta de 250 CP, cu o autonomie electrica mai mare. Varful de gama va avea 360 CP si tractiune integrala. Toate motorizarile au susoensie fata de tip MacPherson si punte spate multibrat.

Pentru interior au fost folosite materiale premium, precum piele Nappa pe plansa de bord, plafon imbracat in Alcantara, scaune imbracate in piele care replica modelul curelelor de ceas. Clientii vor avea la dispozitie multe optiuni de configurare a habitaclului cu diverse ambiante, denumite Bastile, Rivoli, Performance si Opera. Au fost implicati in proiect si producatori de top din aklte domenii, precum Focal pentru sistemul audio cu 14 duifuzoare sau B.R.M. pentru cesul integrat pe plansa de bord.

Share