Stiri

DS a deschis comenzile pentru DS 9 in Franta. Din vara si in Romania

De 29 noiembrie 2020No Comments
;;;;

DS 9 marcheaza revenirea Frantei in segmentul sedanurilor premium de mari dimensiuni.Noul model este construit pe o versiune imbunatatita a platformei EMP2, cu ampatament extins. Sunt propuse trei motorizari, doua plug-in hybrid, E-TENSE 4×4 360 si E-TENSE 225, precum si una pe benzina, Puretech 225 EAT8. Gama va fi completata in curand de o alta versiune plug-in hybrid, E-TENSE 250, ce ofera o autonomie mai mare.

DS 9 E-TENSE 4×4 360 este versiunea de top, cu doua propulsoare electrice de 110 CP si 113 CP si o motorizare Puretech de 200 CP, pentru o putere cumulata de 360 CP si un cuplu motor maxim de 520 Nm. In versiunea E-TENSE 225, DS 9 va putea parcurge 48 km in mod full electric, gratie bateriei de 11,9 kWh. Gama include doua niveluri de echipare: Performance Line + si Rivoli +.

Inspirat de cartierul Tuileries din Paris, DS 9 RIVOLI + asociaza materiale premium cu decoruri varf-de-gama in forma de diamant. Sunt oferite trei ambiante diferite: Basalt Black Leather din piele sau OPERA cu doua nuante de piele Nappa, la alegere, ce propune scaune Rubis Red sau Negru tip bratara de ceas.c Cotiera centrala spate DS Lounge este dotata cu porturi USB si comenzi pentru scaunele cu functii de masaj, incalzire si climatizare.

DS 9 beneficiaza de tehnologie de ultima generatie, precum DS Drive Assist, sistemul de rulare autonoma de nivel 2, suspensia cu amortizare pilotata DS Active Scan, faruri Active LED Vision, sistemul de sunet FOCAL Electra®, sistem night vision, tehnologia DS Driver Attention Monitoring si Active Safety Brake pentru franare automata de urgenta la viteze de pana la 140 km/h. Cinci nuante sunt propuse pentru exterior: Pearl White, Midnight Blue, Pearl Crystal, Artense Grey si Perla Nera Black.

Ds 9 va fi disponibil in Romania incepand cu vara anului 2021.

Share