Stiri

DS anunta un concept misterios pentru Salonul Auto de la Frankfurt

De 7 septembrie 2015No Comments

DS 6

DS, divizia de automobile premium de la Citroen, a anuntat prezentarea unui nou concept la Salonul Auto de la Frankfurt, eveniment programat saptamana viitoare.

Este cam prima incercare a celor de la DS, dupa momentul lansarii oficiale, de a iesi in fata cu un produs pe care marca care sa-l foloseasca pentru a arata noua identitate de brand. Desigur, un concept este un studiu de design care poate ilustra conceptia brandului pentru viitor sau, in cel mai bun caz, o versiune de pre-productie a unui nou model.

In orice caz, DS nu a dorit sa divulge inca scopul acestui nou prototip pentru gama DS, insa o serie de speculatii merg in directia unei versiuni europene a crossoverului DS 6WR comercializat in China.

Oricare ar fi adevarul in cazul noului concept misterios, DS va incerca sa se debareseze de umbrela Citroen si prin prezentarea versiunii facelift a lui DS4, in premiera la IAA Frankfurt.

Share

Leave a Reply

13 + one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373