Stiri

Easter Jeep Safari are loc intre 9 – 17 aprilie

De 25 februarie 2022No Comments

De mai bine de cinci decenii, mii de entuziasti si fani ai marcii Jeep se aduna pentru a lua parte la una dintre cele mai mari adunari off-road din lume, gazduite de clubul Red Rock 4-Wheelers din Moab. Marca Jeep si echipele de proiectare Jeep Performance Parts (JPP) lucreaza din nou cot la cot pentru a crea cateva concept unice Jeep, care vor duce aventura 4×4 la un nivel superior, demonstrand de ce nu exista nimic asemanator cu capacitatea  off-road legendara a lui Jeep.

O scurta privire in spatele cortinei arata ce este pregatit in gama Jeep Safari pentru Pastele acestui an. Schitele Jeep si JPP, proaspat iesite de pe masa de design, sugereaza doua dintre noile vehicule concept care vor fi prezentate la intalnire, inclusiv un model electrificat 4xe, care va parcurge fara nici o problema cele mai dificile portiuni ale traseelor din Moab, evidentiand viziunea marcii de a realiza ceea ce poate fi numit Zero Emission Freedom. 
Evenimentul Easter Jeep Safari – editia numarul 56 – va avea loc in perioada 9 – 17 aprilie la Moab, Utah. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373