Stiri

Editia Jaguar F-Type 75 marcheaza iesirea din fabricatie a modelului

De 11 octombrie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ;

Avand in vedere ca din 2025 Jaguar va deveni o marca 100% electrica, sportivul F-Type isi pregateste iesirea din scena. Acesta va fi pus in vanzare anul viitor, atat in versiune coupe cat si cabrio. Vor fi oferite doua versiuni de putere ale V8-ului de 5 litri: 450 CP, respectiv 575 CP pentru F-Type R 75. Numarul 75 nu a fost ales intamplator, ci evoca cele trei sferturi de secol de productie a supersportivelor cu felina pe capota.

Vizual, modelul aniversar se va recunoaste prin jantele de 20 de incicu cinci spite duble negru glossy, logourile specifice cin negru/gri in loc de rosu/verde si esapamentul dublu stanga/dreapta,  La interior se regaseste plansa de bord cu instrumentar digital de 12,3 inci (Interactive Drive Display) si o tapiterie particulara. Sasiul a fost rigidizat suplimentare, iar R 75 poate fi echipat cu sistem de franare cu discuri ceramice. Modelul de 450 CP poate fi configurat atat cu tractiune spate, cat si awd, in vreme ce versiunea de 575 CP vine doar cu tractiune integrala.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373