Stiri

Editie speciala de lansare pentru noua Clasa C de la Mercedes

De 25 martie 2014No Comments

Constructorul german va oferi in primele 12 luni de productie ale noii generatii C Class o editie speciala denumita “Edition 1” ce se deosebeste prin cateva modificari estetice.

“Edition 1” are la baza echiparea Avantgarde dotata standard cu jante de 19”, care pot fi inlocuite contra cost cu unele de aceeasi dimensiune dar cu cinci spite duble. Pentru exterior exista mai multe variante de culori puse la dispizitia viitorilor clienti pentru a-si putea personaliza masina dupa bunul plac.

Sigla “Edition 1” montata pe aripile fata anunta faptul ca este vorba de o editie limitata, insa schimbarile importante sunt prezenta in habitaclu.

Pragurile interioare au inscriptia Mercedes-benz iluminata, iar volanul multifunctional cu trei spite ce poarta sigla AMG este oferit ca dotare standart. Tot din acesta categorie fac parte si scaunele fata incalzite sau tapiteria din piele.

Vanzarile editiei limitate Mercedes-Benz C-Class Edition 1 sunt programate sa incepa pe dtat de 7 aprilie.

{gallery}Mercedes C Class Edition 1{/gallery}

Share

Leave a Reply

5 + 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373