Stiri

Editie speciala F1 pentru noul Mercedes-AMG C63 S E Performance

De 2 noiembrie 2022noiembrie 7th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Pentru a sarbatori cum se cuvine lansarea noului C63 S E Performance, Mercedes-AMG a pregatit o editie speciala pentru primul sedan AMG cu motor de doar 2 litri. supranumita Formula 1 Edition, aceasta va fi disponibila timp de un an, atat pe versiunea sedan, cat si pe cea estate.

Editia speciala F1 Edition se remarca in primul si in primul rand prin noua nuanta de culoare Manufaktur Alpine Grey Uni, disponibila exclusiv pe modelele F1 Edition, in tandem cu logo-ul AMG embosat in partea inferioara a caroseriei, printr-o tehnica tip gradient. accentele de culoare rosie ce inconjoara partile inferioare ale caroseriei si buzele jantelor AMG forjate de 20 inch (vopsite in negru mat) amintesc de modelul GT 63 S, folosit in Formula 1 pe post de medical car.

Toate exemplare F1 Edition vin standard cu pachetele AMG Aerodynamics si AMG Night I & II. La interior, noua editie speciala F1 propune o tema contrastanta, cusaturile de culoare rosie, prezente pe volan, scaune si nu numai formand un contrast exceptional cu pielea Nappa de culoare neagra, prezenta atat pe scaune, cat si pe volanul ç. Nu in ultimul rand, ornamentele din fibra de carbon, precum si centurile, folosesc aceeasi tematica rosu aprins.

Performantele raman insa neschimbate, ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un sistem de propulsie PHEV, compus dintr-un motor de 2 litri turbo preluat de pe fratele mai mic a45 s, ce dezvolta acum 476 CP. Acestuia i se alatura un motor electric de 204 CP, pozitionat deasupra puntii spate, preluat de la Mercedes AMG GT 4 doors. impreuna, cele motoare ating la apogeu 680 CP si 1020 Nm, cifre suficiente pentru a permite un sprint 0-100 km/h de doar 3,4 secunde si o viteza maxima de 270 km/h.

 

 

Share