Stiri

Editie speciala Renault Clio Costume National

De 2 aprilie 2014No Comments

Costume National a prezentat un Clio mai mult decat special prin textura care imbraca exteriorul. Este vorba despre o piele 3D care inveleste metalul caroseriei. Aceeasi piele a fost folosita si la interior.

Clientii interesati de un Clio pregatit de o casa de moda celebra vor putea alege intre trei nuante de caroserie: Bianco Ghiaccio (alb), Grigio Cassiopea (gri) si Nero Etoilé (negru).

Renault Clio Costume National, un clip facut de regizorul italian Matteo Garrone

Oglinzile retrovizoare vor avea o textura unica, gratie unui nou material introdus de Costume National, iar ornamentele din crom si jantele din aliaj de 16 sau 17 inch nu puteau lipsi din peisaj.

Efectul tridimensional al pielii de la exterior poate fi inatlnit si la interior, unde manerul schimbatorului a fost special personalizat cu acest material.

Preturile editiei speciale incep de la 15.550 euro pentru versiunea echipata cu motorul 1.2 si 75 cai putere si ajung pana la 18.300 euro pentru 1.5 dCi Estate.

Share

Leave a Reply

1 + 9 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373