Special

Editie speciala Zenith Chronomaster El Primero Range Rover Velar

De 11 septembrie 2017No Comments

Puternic, creativ si integral natural: acesta este angajamentul Zenith si Land Rover pentru un parteneriat de lunga durata. In 1969 Zenith a lansat cronograful sau fabulous El Primero. In acelasi an producatorul britanic Land Rover prezinta prototipul primului vehicul off-road de lux, iconicul Range Rover.

Propulsate de acelasi spirit de pionierat si de aceeasi abilitate de a explora noi orizonturi aceste doua creatii originale au devenit legendare. Arhetipuri ale prezentului, El Primero si Range Rover sunt marci inregistrate.

Cu o carcasa de 42 mm din aluminiu ceramizat si oscilând cu o frecventa de 36.000 vibratii pe ora, noul Chronomaster El Primero Range Rover Velar Special Edition se prezinta cu un cadran gri satinat cu detalii in tonuri de cupru, inspirat din idei ale departamentelor de design si inginerie ale celor doua branduri.

Un ceas care cuprinde mostenirea si realizarile incredibile ale celor doua legende. Fie ca se afla pe incheietura unui explorator indraznet sau a unui gentleman elegant, el emana o aura chic inimitabila, amplificata de o noua curea neagra din cauciuc dublata de o piele perforata in tonuri de negru.

Aceasta piele este de aceeasi calitate cu cea folosita pentru modelele Range Rover si este securizata de o catarama tripla din titanium DLC.

Share

Leave a Reply

2 × 1 =