Stiri

Electrica Skoda Enyaq primeste echipare sport

De 16 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Skoda Enyaq Sportline iV este versiunea sportiva a SUV-ului electric, ce aduce un aspect mai dinamic si dotari specifice. Sasiul sport este oferit standard, cu o garda la sol micsorata cu 15 mm la puntea fata si 10m mm in spate comparativ cu restul versiunilor.

La exterior negrul glossy este folosit din belsug, regasindu-se la calandru, carcasele oglinzilor, jante, barele de protectie, badge-urile Sportline, inscriptiile de pe hayon si montanti, pentru jante putandu-se opta intre 20 si 21 de inci.

Sunt oferite stopuri si faruri full LED, acestea din urma cu tehnologie Matrix. Pentru habitaclu s-au ales nuante de negru si gri, cu materiale precum piele sintetica si aplicatii de carbon aparent. Volanul multifunctional cu trei brate si scaunele sport, cu tetiere integrate, fac parte, de asemendea, din echiparea standard.

Skoda Enyaq Sportline iV are trei versiuni de motorizare. Sportline iV 60 are tractiune spate, 180 CP si 310 Nm, cu o baterie de 62 kWh si peste 400 km autonomie. Modelul iV 80 are o baterie mai mare, de 82 kWh, ce permite o autonomie  de peste 520 km, dar si motorul electric are o putere superioara, de 204 CP. Aceasi baterie este folosita si de varful de gama, Sportline iV 80x care ofera tractiune integrala si 61 CP in plus. Autonomia acestei depaseste 500 km.

Share