Stiri

Elon Musk a sters contul de Facebook al marcii Tesla

De 26 martie 2018No Comments

O provocare venita de pe retelele de socializare a fost luata cat de se poate de serios de Elon Musk, CEO-ul Tesla si SpaceX, care s-a alaturat miscarii #deletefacebook, initiata de Brian Acton  fondatorul WhatsApp, si a sters paginile celor doua companii.

WhatsApp a fost cumparata in trecut de Facebook pentru o tranzactie record de 19 miliarde dolari, insa Acton a decis sa se pozitioneze impotriva celor l-au imbogatit. Totul a inceput de la scandalul Cambridge Analytica, care a folosit datele private ale utilizatorilor de Facebook pentru a face campanie lui Donald Trump fara acordul userilor si fara sa fie impiedicati de administratorii retelei de socializare.

Cum Elon Musk avea un conflict mai vechi cu fondatorul Facebook, Mark  Zuckerberg, fondatorul Tesla nu a stat mult pe ganduri si a tinut sa dea o lovitura retelei de socializare. Musk a sters cele doua conturi de companii de pe Facebook renuntand la milioane de utilizatori. Elon Musk spune ca pur si simplu nu-i pasa deoarece el nu a folosit niciodata Facebook, nu-l intereseaza reteaua iar companiile sale nu desfasurau campanii advertoriale de promovare pe aceasta retea.

Pagina Tesla era in topul zece ale celor mai urmarite marci auto de pe Facebook.

Share

Leave a Reply

20 + nineteen =